Hirdetés

komposztalas.lap.hu / Komposztaprító gépek, szecskázók gy-i, forg.

Komposztaprító gépek, szecskázók gy-i, forg.

Magas minőségű ágaprító-, komposztáló gépek országos szervizhálózattal Az olasz Caravaggi cég hosszú évek óta gyártja BIO ágaprító- és komposztáló gépeit. A legújabb technikai és formai követelményeknek megfelelő ágaprítók megbízhatóak, a modern felhasználók elengedhetetlen gépei. A cég termékpalettáján a kisebb, magánfelhasználók számára készített aprítóktól a hatalmas, fatelepek mindennapi munkáját ellátó aprító- és komposztáló gépek teljes választéka megtalálható.

AL-KO SILENT POWER 3500 (4000) komposztaprító gépek

Ez a gépfajta most ősszel különösen aktuálissá válik, hiszen a lombhullás, az őszi kerti munkák az átlagosnál is több kerti hulladékot termelnek, melynek megsemmisítése, tárolása sokszor megoldhatatlan problémát okoz. Pedig nem is szabadna megsemmisíteni, hiszen pl. az elégetés nem csak környezetkárosító, hanem az a sok hasznos anyag, amit a kerti hulladékok tartalmaznak, valóban kárba vész. Megfelelő feldolgozással viszont a legmegfelelőbb táp-anyag-utánpótlást hozhatjuk létre, s megteremthetjük kertünk természetes egyensúlyát, a tápanyag körforgását.

A takarmány az etetést megelőző szecskázását -- az emészthetőség elősegítése mellett -- korábban kizárólag azzal a céllal végezték, hogy a terményt jobban össze lehessen keverni más takarmányokkal. A belterjes állattenyésztés térhódításával terjedni kezdett a zöldtakarmányok erjesztéses tartósítása (szilázskészítés). A tápérték megőrzését elősegítő tejsavas erjesztés feltétele a nagy felület, amelyet aprítással lehet biztosítani. Ez a felismerés meggyorsította a szecskázógépek fejlesztését, elterjedését.

Komposztálási gépek és eszközök

Ágaprító gép bérbeadás, import kereskedelem. Az általunk kínált gallyaprító gépek, kimondottan zöld ágak, aljnövényzetek hatékony és gyors aprítására alkalmasak. A keletkezett apríték első sorban komposzt alapanyagként vagy díszítésre, takarásra használható. Lehetőség van a komposzt aprító gépek bérlésére, valamint megvásárlására is. Vásárlás esetén, a tesztnapot jóvá írjuk!

Webáruházunk üzemeltetője a Csiha Vasudvar Bt több, mint 15 éves múltra tekint vissza. Áruházunkban kapható komposztaprító gép, valamint két féle komposztáló láda. Szánjon rá néhány percet, hogy körül néz termékkínálatunk terén, mert kerti szerszámok és gépek bő választékával állunk vásárlóink rendelkezésére. A szállítást 24-48 óra alatt lebonyolítjuk kedvező fuvardíjak mellett.

Komposztálás gépei

Royal-Kert Kft. - multifunkcionális gépek forgalmazása

Hirdetés
Készült: 2008.06.10.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Komposztaprító gépek, szecskázók gy-i, forg.
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés